نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی تشدید می شودطرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 13 اسفند ماه در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک محمد فتاحی امروز در حاشیه آغاز اجرای طرح نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 13 اسفند ماه در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد. وی افزود: 56 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند. مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: 2 هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می شود. فتاحی خاطرنشان کرد: طرح ویژه نوروزی نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح استان اجرا می شود. وی از مردم خواست فرآورده های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |