پس از انقلاب توان تولید محصولات غذایی در کشور 100 میلیون تُن افزایش یافتمعاون وزارت جهادکشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در 44 سال گذشته نسبت به قبل از آن، توان تولید محصولات غذایی در کشور، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی، سیدمجتبی خیام نکویی امروز در آیین بهره برداری از طرح های کشاورزی قم، بیان کرد: اکنون 80 درصد محصولات غذایی مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود که نشان دهنده تلاش فعالان این عرصه برای تامین امنیت غذایی جامعه است. وی با اشاره به اینکه امنیت غذایی برای کشور اقتدار اقتصادی به ارمغان می آورد، گفت: با عبور از کشاورزی معیشتی و استفاده از دانش و تجهیزات روز در کنار ارتقا بهره وری می توانیم باقی مانده نیاز غذایی کشور را که سالانه بین 10 تا 15 میلیارد دلار ارز برای واردات آن نیاز است، در داخل تولید کنیم و کشاورزان نمونه ما با عملکرد خود نشان دادند که این کار شدنی است. وی ادامه داد: توجه به موضوع بهره وری در بخش کشاورزی بسیار مهم است، برای نمونه اگر ما در محصول گندم تنها 20 درصد افزایش عملکرد در واحد سطح داشته باشیم در تامین نیاز داخل به این محصول خودکفا و حتی صادر کننده گندم می شویم. معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت های بخش کشاورزی کشور، گفت: ما امروز نخستین کشور در زمینه معرفی ارقام گیاهی در برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |