با این روش ها در زمستان هم آلبالو داریدروش های ساده ای برای نگهداری طولانی مدت آلبالو وجود دارد که با استفاده از آن ها حتی در دل زمستان هم می توانید از این میوه تابستانی مستفیض شوید. - گروه زندگی: آلبالو از آن میوه هایی است که فقط یکی، دو ماه از سال فرصت خوردنش نصیب مان می شود و اگر در فصول دیگر هوس آلبالو کنیم، خبری از این میوه خاص و جذاب تابستانی نیست اما با این حال روش های ساده ای برای نگهداری طولانی مدت آلبالو وجود دارد که با استفاده از آن ها حتی در دل زمستان هم می توانید از این میوه مستفیض شوید. برای درست کردن مربا حتما باید 12 تا 24 ساعت به ترکیب آلبالو و شکر استراحت دهید *مربای آلبالو و چند فوت کوزه گری درست کردن مربا از پرطرفدارترین روش های نگهداری آلبالوست که اکثر خانم های کدبانو با شیوه پخت آن آشنایی دارند، اما اگر تازه کار هستید و دلتان می خواهد به جای مرباهای بازاری، یک مربای باکیفیت خانگی حتی برای زمستان داشته باشید، تا فصل آلبالو تمام نشده، دست به کار شوید. به ازای هر کیلو آلبالو، یک کیلو شکر نیاز دارید و در مابقی کار به کمی دقت و حوصله. ابتدا باید هسته آلبالوها را با هسته گیر، نی و یا یک عدد چوب کبریت جدا کنید و سپس آن ها را به همراه شکر لایه لایه داخل قابلمه مورنظر که بهتر است استیل یا لعابی باشد، بریزید و اجازه دهید به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال است برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |