ذبح غیراصولی دام زمینه ابتلا به تب کریمه کنگو را افزایش می دهدعضو هیات علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ذبح غیر اصولی دام و استفاده از گوشت تازه بدون گذراندن زمان سرد شدن کافی گوشت و قطعه قطعه کردن آن بدون دستکش همه از موارد خطر ابتلا به بیماری کریمه کنگو است. - ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ذبح غیر اصولی دام و استفاده از گوشت تازه بدون گذراندن زمان سرد شدن کافی گوشت و قطعه قطعه کردن آن بدون دستکش همه از موارد خطر ابتلا به بیماری کریمه کنگو است. دکتر مهناز آریان با اشاره به اینکه دامپزشکان، دامداران، کارکنان کشتارگاه ها و قصابان و کارکنان بهداشت و درمان و بانوان خانه دار که بدون دستکش گوشت را قطعه قطعه می کنند، همه در معرض ابتلا به بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو هستند، اظهار کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که بیشتر به وسیله کنه منتقل می شود. با وجودی که ویروس مخصوص حیوانات است موارد تک گیر و همه گیر CCHF در انسان نیز اتفاق می افتد و این بیماری مرگ و میر بالایی دارد. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه راه انتقال این بیماری کنه آلوده است که پوست انسان را لمس می کند یا از طریق لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و یا تماس با خون و بافت های بیمار مبتلا ایجاد می شود، خاطرنشان کر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |