تغییر میکروبیوم برنج برای مقاومت بهتر در برابر عوامل بیماری زادانشمندان با اعمال تغییرات ژنتیکی در میکروبیوم گیاه برنج موفق به ایجاد مقاومت این گیاه در برابر عوامل بیماری زا شده اند. - دانشمندان با اعمال تغییرات ژنتیکی در میکروبیوم گیاه برنج موفق به ایجاد مقاومت این گیاه در برابر عوامل بیماری زا شده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، میکروبیوم به جمعیت منحصر به فرد میکروارگانیسم هایی گفته می شود که در هر گیاه و جانور و روی آنها یافت می شود. اکنون دانشمندان به طور ژنتیکی میکروبیوم گیاهان برنج را تغییر داده اند و آنها را در برابر باکتری های مضر مقاوم تر کرده اند. این فناوری روزی می تواند نیاز به آفت کش ها را کاهش دهد. در مرحله اولیه مطالعه، محققان ژنی را در گیاهان برنج شناسایی کردند که مسئول تولید لیگنین بود. لیگنین پلیمر زیستی است که دیواره های سلولی گیاهان را می سازد. دانشمندان می خواستند بدانند که آیا این ژن بر ساختار میکروبیوم گیاهان برنج نیز تاثیر می گذارد یا خیر. بنابراین ژن را غیرفعال کردند تا ببینند چه اتفاقی می افتد. با انجام این کار، جمعیت باکتری سودومونادالس مفید در میکروبیوم کاهش یافت. در مرحله بعد، محققان ژن را به طور ژنتیکی تغییر دادند تا در طول فرآیند سنتز لیگنین، متابولیت خاصی را بیش از حد تولید کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |