یک کشف جالب درباره برنجدانشمندان میکروبیوم گیاه برنج را برای مقاومت بهتر در برابر عوامل بیماری زا تغییر می دهند. - ثابت شده است که گیاهان با میکروبیوم تغییریافته در برابر باکتری های مضر مقاوم تر هستند. میکروبیوم جمعیت منحصر به فرد میکروارگانیسم هایی است که در هر گیاه و جانوری یافت می شود. اکنون دانشمندان به طور ژنتیکی میکروبیوم گیاهان برنج را تغییر داده اند و آن ها را در برابر باکتری های مضر مقاوم تر کرده اند. این فناوری می تواند نیاز به آفت کش ها را کاهش دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، در مرحله اولیه مطالعه، محققان ژنی را در گیاهان برنج شناسایی کردند که مسئول تولید لیگنین (بیوپلیمری که دیواره های سلولی گیاهان را می سازد) است. دانشمندان مشکوک بودند که این ژن بر ساختار میکروبیوم گیاهان برنج نیز تاثیر می گذارد، بنابراین ژن را غیرفعال کردند تا ببینند چه اتفاقی می افتد. با انجام این کار، جمعیت باکتری سودومونادالس مفید در میکروبیوم کاهش یافت. در مرحله بعد، محققان ژن را به طور ژنتیکی تغییر دادند تا در طول فرآیند سنتز لیگنین، متابولیت خاصی را بیش از حد تولید کند. هنگامی که گیاهان تغییر یافته متعاقبا در معرض Xanthomonas oryzae - یک باکتری مضر که باعث بیماری موسوم به سوختگی برگ می شود - قرار گرفتند، نسبت به گروه کنترل گیاهان برنج اصلاح نشده، به طور قابل توجهی د برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |