مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 خرداد 1403 ساعت 11:402024-06-17اقتصادي

4 ویژگی گوشت سالم که باید حتما بدانید/ این نکات مهم را هنگام تهیه گوشت نذری رعایت کنید!


در پزشکی اصل بر پیشگیری است و مهم ترین اقدام برای پیشگیری در این ایام خرید دام از مراکز معتبر است البته 90 درصد افراد از مراکز معتبر و تحت نظارت دام تهیه می کنند و نگرانی چندانی در این مورد وجود ندارد.

- دریافت می کنند، نمی دانند گوشت از چه منبعی تهیه شده و به همین دلیل لازم است به یک سری نکات توجه کنند تا بفهمند گوشت سالم است یا نه.

نکته اول این است که رنگ گوشت باید صورتی مایل به قهوه ای روشن باشد و به هیچ وجه نباید تیره باشد چراکه تیرگی نشانه بیماری دام و مشکل دار بودن گوشت است.

نکته بعدی که باید به آن توجه شود بوی گوشت است، بوی گوشت تازه مشخص است و وجود هر بویی به غیر از آن باید جدی گرفته شود، به هیچ وجه نباید از گوشتی که بو می دهد استفاده شود چراکه خرابی گوشت با پختن رفع نمی شود و نباید از آن استفاده کرد.

کرمانپور ضمن اشاره به اینکه نکته بعدی قوام گوشت است، بیان کرد: انگشت به هیج وجه در گوشت تازه و سالم فرو نمی رود و به راحتی اجزایش از هم باز نمی شود و تنها به وسیله چاقو می توان گوشت تازه و سالم را تکه تکه کرد، گوشتی که قوام نداشته باشد، ناسالم است.

رییس اورژانس بیمارستان سینا گفت: چهارمین خصوصیت گوشت تازه و سالم این است که هنگامی که در آب گذاشته می شود بلافاصله چربی های تازه بالا می آیند و گوشت زیرش قرار می گیرد، اگر چنین اتفاقی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 ویژگی گوشت سالم که باید حتما بدانید/ این نکات مهم را هنگام تهیه گوشت نذری رعایت کنید!

4 ویژگی گوشت سالم که باید حتما بدانید/ این نکات مهم را هنگام تهیه گوشت نذری رعایت کنید!