غذاهای غنی از فلاونویید خطر دیابت نوع 2 را کاهش می دهدتحقیقات جدید نشان داده است که افزایش مصرف غذاهای غنی از فلاونویید می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. - به نقل از مدیکال نیوز، این نوع از دیابت یک نگرانی رو به رشد برای سلامت عمومی است که بر اساس سازمان جهانی بهداشت بیش از 400 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می دهد و سالانه بیش از 1 میلیون مرگ را در پی دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمهر، محققان داده های 113097 شرکت کننده در انگلستان را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فلاونوییدها، به ویژه از غذاهایی مانند انواع توت ها، سیب و چای، با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر دیابت مرتبط است. اتخاذ یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی در حال حاضر برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 شناخته شده است. فلاونوییدها، دسته ای از ترکیبات پلی فنلی، به شش زیر گروه اصلی تقسیم می شوند: فلاونون ها، فلاون ها، فلاوان -3- اول ها، فلاونول ها، آنتوسیانین ها و ایزوفلاون ها. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف بیشتر فلاونوییدها ممکن است منجر به حساسیت بیشتر به انسولین و بهبود پروفایل چربی خون شود. دریافت فلاونویید شرکت کنندگان از طریق دو یا چند بررسی رژیم غذایی 24 ساعته ارزیابی شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |