مطالب مرتبط:
فایده گرم کردن نان های فریزی
فایده گرم کردن نان های فریزی
فایده گرم کردن نان های فریزی
پسران این هشدار مهم دیابتی را جدی بگیرند
افزایش قیمت نان در تهران بزودی !
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 مرداد 1403 ساعت 09:302024-08-08پزشكي

فایده گرم کردن نان های فریزی برای دیابتی ها


اگر کمتر از 12 ساعت بخواهیم نان را نگه داریم جای نان و سفره برای نگهداری آن بهترین مکان است؛ ولی اگر بیش از یک روز بخواهیم آن را نگه داریم فریزر بهترین پیشنهاد خواهد بود.

- هر غذای نشاسته ای مانند برنج، ماکارونی و نان، زمانی که پخته می شود و آن را در یخچال می گذارید و فردا دوباره آن را گرم می کنید اصطلاحا ماده ای به نام نشاسته مقاوم تولید می کند که نفاخ است، اما باعث می شود نشاسته قند کمتری تولید کند در نتیجه برای افرادی که مشکل چاقی و دیابت دارند مفید و سودمند است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، در شبکه های اجتماعی اخیرا به طور خاص توصیه هایی درباره شیوه های نگهداری نان می شود، یکی از کاربران به تازگی درباره نکات مثبتی درباه گرم کردن نان در توستر یا فر نوشته در صورت گرم کردن نان نشاسته اش تبدیل به نشاسته مقاوم و غیرقابل هضم می شود (غذای مناسب برای پروبیوتیک های داخل روده) و از همه مهمتر شاخص گلیسمی نان هم کاهش می یابد.

دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه هم این نکته را تایید می کند، اما درباره فواید و مضرات گرم کردن نان با تجهیزات برقی همچنین وضعیت کنونی نان در ایران و راهکار هایی که از طریق آن می توان به نان با کیفتی دست یافت.

رضایی با تایید مضرات دوباره گرم کردن نان و انواع غلات و محصولات نشاسته ای به فواید آن برای افراد دیابتی و چاق اشا


برچسب ها: نشاسته - گرم کردن - شبکه های اجتماعی - نگهداری - بهترین - دیابت - تولید
آخرین اخبار سرویس:

فایده گرم کردن نان های فریزی برای دیابتی ها

فایده گرم کردن نان های فریزی برای دیابتی ها