فایده گرم کردن نان های فریزی برای دیابتی هااگر کمتر از 12 ساعت بخواهیم نان را نگه داریم جای نان و سفره برای نگهداری آن بهترین مکان است؛ ولی اگر بیش از یک روز بخواهیم آن را نگه داریم فریزر بهترین پیشنهاد خواهد بود. - هر غذای نشاسته ای مانند برنج، ماکارونی و نان، زمانی که پخته می شود و آن را در یخچال می گذارید و فردا دوباره آن را گرم می کنید اصطلاحا ماده ای به نام نشاسته مقاوم تولید می کند که نفاخ است، اما باعث می شود نشاسته قند کمتری تولید کند در نتیجه برای افرادی که مشکل چاقی و دیابت دارند مفید و سودمند است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، در شبکه های اجتماعی اخیرا به طور خاص توصیه هایی درباره شیوه های نگهداری نان می شود، یکی از کاربران به تازگی درباره نکات مثبتی درباه گرم کردن نان در توستر یا فر نوشته در صورت گرم کردن نان نشاسته اش تبدیل به نشاسته مقاوم و غیرقابل هضم می شود (غذای مناسب برای پروبیوتیک های داخل روده) و از همه مهمتر شاخص گلیسمی نان هم کاهش می یابد. دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه هم این نکته را تایید می کند، اما درباره فواید و مضرات گرم کردن نان با تجهیزات برقی همچنین وضعیت کنونی نان در ایران و راهکار هایی که از طریق آن می توان به نان با کیفتی دست یافت. رضایی با تایید مضرات دوباره گرم کردن نان و انواع غلات و محصولات نشاسته ای به فواید آن برای افراد دیابتی و چاق اشا برچسب ها: نشاسته - گرم کردن - شبکه های اجتماعی - نگهداری - بهترین - دیابت - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |