شناسایی میوه ای که تاثیر زیادی بر کاهش «کلسترول بد» داردبر اساس یک مطالعه ی جدید گلابی با دارا بودن مقدار بالایی از آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است. - شناسایی میوه ای که تاثیر زیادی بر کاهش کلسترول بد دارد بر اساس یک مطالعه ی جدید گلابی با دارا بودن مقدار بالایی از آنتی اکسیدانی به نام کوئرستین برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است. تا به حال مطالعات زیادی در مورد وجود فیبرهای گلابی به عنوان کاهنده کلسترول خون وجود داشته است. اما مطالعه جدیدی که در مجله غذا، علم و تغذیه منتشر شده است بیان می کند که گلابی حاوی دو میلی گرم آنتی اکسیدان کوئرستین است و وجود میزان بالای این آنتی اکسیدان می تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد را کاهش دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازیورونیوز، کلسترول یک لیپید ضروری برای بدن است و باید نوع خوب آن را از نوع بدش تشخیص دهیم. این لیپید آزادانه در خون گردش می کند و دو پروتیین مسئول انتقال آن در بدن هستند: یکی لیپوپروتیین های با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب گفته می شود و دیگری لیپوپروتیین های با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد هستند. لیپوپروتیین با چگالی بالا یا همان کلسترول خوب از تشکیل پلاک بر روی دیواره رگ ها جلوگیری می کند و کلسترول اضافی انباشته شده در اندام ها را به کبد می رساند تا بتوان آن را از بین برد. برچسب ها: کلسترول - کلسترول بد - آنتی اکسیدان - کاهش - گلابی - مطالعه - شناسایی |
آخرین اخبار سرویس: |