مطالب مرتبط:
نقش رژیم غذایی مناسب در کاهش شاخص های التهابی بدن
تغذیه مناسب برای کودکان مبتلا به سرطان چیست؟
درخواست الازهر برای تحریم گسترده رژیم صهیونیستی
تغذیه مناسب برای کودکان مبتلا به سرطان/ کاهش عوارض جانبی درمان
رییس یگان جاسوسی 8200 رژیم صهیونیستی به زودی استعفا می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 شهریور 1403 ساعت 14:002024-09-01پزشكي

10 گام تغذیه ای برای داشتن رژیم غذایی ضد التهاب


،سیده مریم عبداله زاده، دکتری تخصصی تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: انواعی از مواد مغذی، مواد غذایی و الگو های غذایی، شاخص های التهابی را کاهش می دهد.

رعایت برخی توصیه های غذایی، برای آن دسته از افرادی که به دلیل پیشگیری یا کنترل بیماری های مزمن، پیروی از رژیم غذایی ضدالتهاب را برگزیده اند، توصیه می شود:افزایش مصرف میوه ها و سبزی های رنگی، ترکیبات گیاهی و ادویه ها؛ به ویژه سبزی های خانواده کلم، پیاز، انگور سیاه، مرکبات، گوجه و انار، چای سبز و سیاه، زردچوبه، سیر، زنجبیل، رزماری، پونه کوهی، شنبلیله، زیره، نعناع، گشنیز، دارچین، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه، زعفران، جعفری، شوید و ریحان به دلیل دارا بودن بیشترین خاصیت ضدالتهابیاستفاده از رژیم غذایی با نمایه گلایسمی پایین؛ از طریق کاهش دریافت مقادیر زیاد انواع قند و کربوهیدرات تصفیه شده، کوکی، کیک، محصولات قنادی، چیپس، نان های تهیه شده از آرد سفید، پاستا و برنج سفید، آب میوه ها و نیز نوشیدینی های شیرین شده با شکر؛ همچنین افزایش دریافت غلات کامل و فرآوری نشده مانند جو دوسر، برنج قهوه ای، کینوا، گندم کامل، پاستای سبوس دار یا تهیه شده از غلات کامل، میوه های تازه، کدو حلوایی، کدو، لوبیا و عدس، آجیل ها، دانه ها و اغلب سبزی هاگنجاندن مغز ها و


برچسب ها: غذایی - رژیم غذایی - التهاب - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - دانشگاه علوم پزشکی - تغذیه - علوم پزشکی شیراز
آخرین اخبار سرویس:

10 گام تغذیه ای برای داشتن رژیم غذایی ضد التهاب

10 گام تغذیه ای برای داشتن رژیم غذایی ضد التهاب