مهمترین خواص نارنج را بشناسید و از آن استفاده کنیدمتخصصان طب سنتی بر این باورند که آب نارنج طبیعتی سرد و خشک دارد و پوست و شکوفه نارنج طبیعتی گرم و خشک دارند. مصلح نارنج شکر و عسل هستند. نارنج سرشار از ویتامین A، - ویتامین C، نیاسین، آهن، تیمین، کلسیم، فسفات، ریبوفلاوین، فلاونویید، اوکتوپامین، سینفرین، تیرامین، هوردنین، میرسن، لیمونن، اسید فولیک و بتاکاروتن و غیره است و از همین رو خواص و فواید فراوانی برای سلامت بدن دارد. نارنج یکی از انواع مرکبات است و طعمی ترش دارد. درخت نارنج متعلق به آسیا و مدیترانه است و پایه خوبی برای پیوند با شاخه های نارنگی و پرتقال است. از نارنج و آب نارنج می توان برای طعم دهی به غذاها استفاده کرد. از نارنج، پوست نارنج و بهار نا نج برای تهیه سس سالاد، مربا و مارمالاد استفاده می شود. همپنین با توجه به خواص نارنج برای پوست از روغن مارنج در تهیه داروها، لوازم آرایشی و صابون استفاده می کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازغفاری دایت، نارنج و فرآورده های آن نه تنها در طعم دار کردن غذا، آبنبات، آدامس و غیره کاربرد دارند بلکه با توجه به این که منبعی غنی از ویتامین ها و مواد مغذی است خواص و فواید فراوانی برای بدن دارد که در ادامه به آن می پردازیم. خواص نارنج در طب سنتی متخصصان طب سنتی بر این باورند که آب نارنج طبیعتی سرد و خشک دارد و پوست و شکوفه نارنج طبیعتی گرم و خشک دارند. برچسب ها: نارنج - استفاده - پوست - خواص - لوازم آرایشی - بتاکاروتن - سلامت بدن |
آخرین اخبار سرویس: |