مراقب باشید، تب مالت در کمین است!شیر و پنیر سنتی از سایر لبنیات سنتی خطرناک تر هستند، چرا که در صورت جوشانده نشدن ممکن است به راحتی تب مالت و سل را منتقل کند. - رییس شبکه دامپزشکی نهبندان گفت: شیر و پنیر سنتی از سایر لبنیات سنتی خطرناک تر هستند، چرا که در صورت جوشانده نشدن ممکن است به راحتی تب مالت و سل را منتقل کند. محمد راه انجام در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در کشورهای توسعه یافته صددرصد شیر، گوشت و فرآوردههای آن ها تحت نظارت دامپزشکی بوده اما در کشور ما فقط زمانی که خام هستند دامپزشکی می تواند دخالت کند و وقتی به فرآورده و محصولات ثانوی تبدیل می شود به وزارت بهداشت مربوط می شود. وی افزود: شیر خارج شده از بدن دام یک درجه از دمای بدن گرم تر بوده و 38 درجه است که بهترین شرایط برای رشد میکروب ها و عوامل بیماری زا است. رییس شبکه دامپزشکی نهبندان تصریح کرد: معیار اصلی در تعیین کفایت پاستوریزاسیون شیر، نابودی میکروب هایی است که عامل بیماری های مشترک دام و انسان هستند که مهم ترین آن ها باکتری های عامل تب مالت و تب کیو است. راه انجام ادامه داد: شیر و پنیر سنتی از سایر لبنیات سنتی خطرناک تر هستند، چرا که این شیر در صورتی که جوشانده نشود، ممکن است به راحتی تب مالت و سل را منتقل کند و حتی ظرفی که در آن شیر نگهداری می شود را نیز آلوده می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |