| سه شنبه، 13 آذر 1397 ساعت 08:352018-12-04پزشكي
کدو حلوایی یا کدو تنبل با داشتن مواد مغذی ویتامین آ و سی بسیار مفید است و در غذاها و دسرهای مختلفی از آن استفاده می شود.
بریدن و خرد کردن کدوحلوایی به دلیل بدنه و پوسته زبر و سخت آن ها کاری سخت و دشوار برای افراد تازه کار است.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
روش برش و آماده کردن کدوحلوایی
روش برش و آماده کردن کدوحلوایی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.