سنتی سوخته در مزارع مازندرانسوزاندن آثار به جا مانده مزارع پس از برداشت محصول، سنتی نادرست است. - مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: سوزاندن آثار به جا مانده مزارع پس از برداشت محصول، سنتی نادرست است. احمد صادقی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه باقیمانده گیاهان در خاک به مرور زمان و با طی شدن فرآیند پوسیدگی به گیاه خاک (هوموس) تبدیل می شود، اظهار کرد: این فرآیند تبدیل خاک به غنی شدن خاک کشاورزی کمک می کند. وی با اشاره به اینکه سوزاندن آثار به جا مانده مزارع پس از برداشت محصول، سنتی نادرست است، تصریح کرد: هنوز در بین برخی کشاورزان این رسم ادامه دارد، سنتی که این روزها و با پایان فصل برداشت، برخی از مزارع کشور را به آتش می سپارد و علاوه بر آسیب رساندن به خاک و آلوده کردن هوا، احتمال گسترش آتش به دیگر نقاط از جمله مراتع و جنگل ها را افزایش می دهد. مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه دلیل کشاورزان برای آتش زدن کاه مبارزه با کرم ساقه خوار برنج است، گفت: با توجه به اتمام برداشت محصولات زراعی مانند برنج، باید برای حفظ و حراست از محیط زیست و جلوگیری از هرگونه آلودگی هوا، توجه به فواید مواد آلی خاک و مضرات آتش سوزی کاه و کلش جدی گرفته شود. صادقی خاطرنشان کرد: خاک یکی از منابع طبیعی تجدید شونده بسیار مهم و اساسی برای زندگی جانوران و تولید مواد غذایی در اکو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |