مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاستیک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان گفت: مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست. - ایسنا/لرستان یک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان گفت: مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست. بهروز یاراحمدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: ایران با وجود داشتن تنوع اقلیمی وسیع و وجود منابع محیطی و ذخایر گیاهی غنی هنوز در زمره کشورهای واردکننده علوفه دامی و نیز مواد پروتیینی قرار دارد و هرساله نیز تقاضا برای مواد پروتیینی افزایش می یابد. وی ادامه داد: اسپرس ازجمله بقوالت علوفه ای است کـه بـه لحاظ اسپرس تولید علوفه باکیفیت و قابل رقابت با یونجه در میان علوفه های مرتعی و زراعی مورد توجه است. یاراحمدی افزود: این گیاه سازگاری وسیعی به ویژه در مناطق سردسیری دارد و در این مناطق برای تولید علوفـه استفاده می شود. ضمن اینکه در مناطق گرم نیز به خوبی استقرار یافته و در برخی از مناطق عملکرد آن حتی از یونجه بیشتر است. این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: اسپرس از گیاهان علوفه ای است که دارای ارزش تغذیه ای فراوان، خوش خوراکی و سازگاری فوق العاده با شرایط کشت دیم و آبی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |