مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 آذر 1398 ساعت 07:162019-12-10اقتصادي

مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست


یک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان گفت: مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست.

- ایسنا/لرستان یک عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان گفت: مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست.

بهروز یاراحمدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: ایران با وجود داشتن تنوع اقلیمی وسیع و وجود منابع محیطی و ذخایر گیاهی غنی هنوز در زمره کشورهای واردکننده علوفه دامی و نیز مواد پروتیینی قرار دارد و هرساله نیز تقاضا برای مواد پروتیینی افزایش می یابد.

وی ادامه داد: اسپرس ازجمله بقوالت علوفه ای است کـه بـه لحاظ اسپرس تولید علوفه باکیفیت و قابل رقابت با یونجه در میان علوفه های مرتعی و زراعی مورد توجه است.

یاراحمدی افزود: این گیاه سازگاری وسیعی به ویژه در مناطق سردسیری دارد و در این مناطق برای تولید علوفـه استفاده می شود.

ضمن اینکه در مناطق گرم نیز به خوبی استقرار یافته و در برخی از مناطق عملکرد آن حتی از یونجه بیشتر است.

این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، منابع طبیعی و کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: اسپرس از گیاهان علوفه ای است که دارای ارزش تغذیه ای فراوان، خوش خوراکی و سازگاری فوق العاده با شرایط کشت دیم و آبی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست

مهم ترین خاصیت مصرف تازه علوفە اسپرس در جلوگیری از نفخ تانن هاست