زیست فناوری به کارخانجات تولید محصولات غذایی وارد می شودبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، روش های زیست فناوری و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی را افزایش می دهد. روش هایی نوین که می تواند توان تولید محصولات غذایی در کشور را بالا ببرد. - ستاد توسعه زیست فناوری قصد دارد زیست فناوری را به همه بخش های تولید، توزیع، بسته بندی و حتی پسماند کارخانجات تولید محصولات غذایی وارد کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فناوری خبرگزاری دانشجو، روش های زیست فناوری و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی را افزایش می دهد. روش هایی نوین که می تواند توان تولید محصولات غذایی در کشور را بالا ببرد. ستاد توسعه زیست فناوری هم برای تحقق این مهم در کشور به دنبال کاربردی کردن افزایش کیفیت محصولات زیستی در کشور با نظارت بر محصولات تولیدی کارخانجات غذایی است. کارخانجاتی که در دو حوزه تولید توده های زیستی و آنزیم ها فعالیت می کنند. آنزیم ها موادی پرکاربرد در صنعت غذا هستند. به همین دلیل چند پروژه مهم در این حوزه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف کرده ایم. پروژه هایی که در نهایت میزان تولید آنزیم های مورد نیاز صنعت غذایی کشور را افزایش می دهد. این کار با کمک بخش خصوصی و راهبری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرایی می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |