کارآفرینی با عطر گل محمدی/ شهروند مه ولاتی با راه اندازی نخستین واحد گلابگیری در شهرستان گل گاشتشهروند مه ولاتی که به دور از هیاهوی شهر در گوشه حیاط منزل خود مشغول به گلاب گیری سنتی است، ثابت کرده می توان در کنار خانواده آستین همت را بالا زد، - به وقت گلابگیری سنتی خرید گل محمدی که به پایان می رسد، مسیر بازگشت به مه ولات را پی می گیریم، قرار است به منزل پشت چمن برویم تا مراحل گلاب گیری سنتی را انجام دهد. در مسیر وقتی می گویم، به نظر می رسد گلاب گیری آن هم به صورت سنتی کار سختی باشد، او از مراحل گلاب گیری سنتی سخن می گوید: گل ها را بعد از جمع آوری داخل دیگ مخصوص ریخته و در ادامه آب را به آن اضافه می کنیم، سپس باید درب دیگ را ببندیم، مرحله بعدی بستن نیچه به دیگ گلابگیری سنتی و وصل کردن آن به پارچی است که بخار گل های محمدی وارد آن می شود. این شهروند مه ولاتی با حوصله مراحل را برای من توضیح می دهد، به گفته او وقتی که نیچه ها را به سر دیگ وصل شد، حدود 8 ساعت طول می کشد تا بخار از طریق نیچه به داخل پارچ وارد شود و توسط آبی که در دور پارچ مسی است بخار گل محمدی تبدیل به گلاب سنتی شود. اولین بار که گلاب سنتی گرفتم به منزل این شهروند مه ولاتی که می رسیم، با ورود به حیاط دیگ مسی و بزرگ در انتهای حیاط خودنمایی می کند، با پشت چمن به سمت این دیگ می روم، نزدیک که می شوم با تعارف میزبان در فاصله ای از دیگ می نشینم و در حالی که او سر دیگ را باز می کن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |