مراقب باشید در پاییز چه می خوریدیک متخصص و مدرس طب ایرانی با تاکید بر بهره گیری از خوراکی ها و مواد غذایی متناسب با فصل، گفت: مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت در ظهرهای گرم تابستان شایع شده و در مقابل در روزهای سرد سال مردم از هندوانه، - ایسنا/خراسان جنوبی یک متخصص و مدرس طب ایرانی با تاکید بر بهره گیری از خوراکی ها و مواد غذایی متناسب با فصل، گفت: مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت در ظهرهای گرم تابستان شایع شده و در مقابل در روزهای سرد سال مردم از هندوانه، گوجه، خیار و لبنیات زیاد دست نمی کشند. مریم نواب زاده در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از نگاه طب سنتی ایران در پاییز ضعف قوا صورت می گیرد که یکی از علت های آغاز پیک سوم کرونا نیز همین دلیل است. این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: در این فصل، میزان بروز آنفولانزاها و سرماخوردگی ها بیشتر می شود که علت اصلی آن ضعف قوا در اثر تحلیل رفتن بدن در تابستان است. نواب زاده بیان کرد: با شروع فصل پاییز، منافذ بدن بسته می شوند که این امر باعث ورود ویروس ها به بدن می شود، بنابراین ما انتظار افزایش تعداد مبتلایان کرونا را در این فصل داشتیم. وی با بیان اینکه با راهکارهای طب سنتی می توان بدن را تقویت کرده و از این ضعف قوا کاست، تصریح کرد: افراد در این فصل، نباید روزها استراحت و خواب داشته باشند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |