سالانه بیش از 12000 تن قارچ خوراکی در خراسان رضوی تولید می شودسرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه 78 هکتار سطح زیر کشت قارچ در استان گفت: سالانه 12 هزار و 518 تن قارچ خوراکی در 257 واحد پرورش قارچ در خراسان رضوی تولید می شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، محمد میری اظهار کرد: با افزایش جمعیت و بالا رفتن نیازهای غذایی و به دنبال آن کاهش منابع آبی و خاکی، یافتن منابع غذایی جدید به ویژه منابعی که بتوانند با حداقل مصرف آب و حداقل سطح بهره برداری از زمین، نیازهای غذایی بشر را فراهم کند از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ابراز کرد: از این رو توسعه متناسب مراکز پرورش قارچ، مراکز تأمین نهاده های اولیه، نظیر بذر، بستر کشت و خاک پوششی، صنایع تبدیلی، صادرات، افزایش بهره وری سالن های کشت و پرورش قارچ های خوراکی و بالا بردن مصرف سرانه قارچ خوراکی، ازجمله سیاست های اساسی این بخش است. وی ادامه داد: طبق آخرین آمار منتشرشده 257 واحد پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت اسمی 15 هزار و 836 تن، ظرفیت حقیقی 12 هزار و 518 تن و سطح زیر کشت معادل 78 هکتار در خراسان رضوی موجود است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |