غذای بنفش ایرانی که ثبت ملی شد! + تصاویرفرهنگ هر قوم و منطقه ای، تا حد زیادی با خوراک و غذاهای آن منطقه گره خورده است. به هر منطقه ای که سفر کنید، با انواعی از غذاهای محلی روبه رو می شوید که نشانگر سبک زندگی مردم و فرهنگشان هستند. - تعدادی از این غذاها به مرور زمان شهرت بیشتری پیدا کرده و عمومی تر شدند و تعدادی هم هستند که هنوز به قدر کافی شناخته نشده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، لست سکند در ادامه نوشت: غذایی که امروز درباره آن حرف می زنیم، یکی از جالب ترین غذاهای محلی ایران است که بیش از هر چیز رنگ آن توجه ها را به خودش جلب می کند. در خراسان جنوبی، یا بهتر بگوییم در بیرجند، غذایی وجود دارد به نام قروت که با کشک درست می شود و بنفش رنگ است. شاید فکر کنید که چطور می شود غذایی که با کشک پخته می شود به جای سفید، بنفش شود. علت این تغییر رنگ این است که مردم بیرجند از نوع خاصی از کشک استفاده می کنند که به آن قروت، قوروت یا کشک سیاه می گویند. قروت هم حالت پودرشده و هم جامد دارد که وقتی در آب حل می شود تغییر رنگ می دهد و بنفش می شود. عصاره به دست آمده را به دو شکل مصرف می کنند یا می جوشانند یا سرد استفاده می کنند. کشک قروت هم مانند سایر کشک ها از محصولات دامی تهیه شده است. قروت غذایی مقوی است و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، در سال 1397، برای هر چه بیشتر شناساندن این غ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |