تولید سالانه 31 تن گوشت شترمرغ در جوینمدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از تولید سالانه 31 تن گوشت شترمرغ در این شهرستان خبر داد. - علی اکبر قارزی با اشاره به اینکه شترمرغ از لحاظ مقاومت در برابر ناملایمات طبیعی و در مقابل کمبود آب و غذا به شتر شباهت دارد، افزود: گوشت شترمرغ به لحاظ برخورداری از درصد چربی پایین دارای ارزش غذایی بالاست. وی با بیان اینکه تعداد 10 واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در این شهرستان در مجموع با تعداد 1000 قطعه شترمرغ در این شهرستان در حال فعالیت است، افزود: شهرستان جوین به دلیل شرایط اقلیمی مناسب و تنوع آب و هوایی دارای ظرفیت ویژه ای جهت اشتغال زایی در بخش های مختلف کشاورزی است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه سالانه 31 تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود، افزود: شترمرغ معمولا در سن هفت الی هشت ماهگی با وزن متوسط 90 الی 110 کیلو(حتی در مواردی تا 140 کیلو) به مرحله کشتار می رسد که تولید خالص برای هر شترمرغ به طور میانگین 40 کیلو است. بر اساس گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین وی اظهار کرد: در شهرستان جوین 1000 قطعه شترمرغ در قالب 10 واحد پرورش شترمرغ شامل هشت واحد سنتی و 2 واحد صنعتی در حال فعالیت هستند که موجب ایجاد اشتغال برای 65 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |