مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 تیر 1401 ساعت 11:072022-07-10پزشكي

توصیه های بهداشتی ذبح دام برای پیشگیری از تب کنگو


رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مشاهده مواردی از بیماری تب کریمه کنگو در غرب کشور، بر ضرورت رعایت جدی موارد بهداشتی در فرایند قربانی کردن دام ها در آستانه عید قربان تاکید کرد.

- به گزارش­ تابناک به نقل از بهداشت نیوز، دکتر علیرضا زالی گفت: با توجه به اینکه اخیرا مواردی از تب کریمه کنگو در کشور مشاهده شده است، شهروندان باید به صورت جدی نکات بهداشتی را در قربانی کردن و ذبح دام رعایت کنند.

وی علت ضرورت رعایت نکات بهداشتی در حین ذبح حیوانات را انتقال بیماری از طریق لاشه دام عنوان کرد و افزود: مخزن و ناقل اصلی این بیماری یک نوع کنه سخت است که در فصل گرما فعال می شود.

وی با بیان اینکه از گوشت هایی که مهر دامپزشکی دارد از اصالت بالاتری برخوردار است، افزود: استفاده از برخی مواد گوشتی مانند جگر خام بلافاصله پس از ذبح به دلیل احتمال وجود ویروس بسیار خطرناک است و افراد باید از خوردن گوشت خام به شدت اجتناب کنند.

دکتر زالی ادامه داد: کسانی که با لاشه دام تماس مستقیم دارند باید حتما از دستکش استفاده کنند و پس از ذبح حتما محیط را از خونابه پاکسازی کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توصیه کرد پس از قربانی کردن، افراد گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهند و سپس استفاده کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های بهداشتی ذبح دام برای پیشگیری از تب کنگو

توصیه های بهداشتی ذبح دام برای پیشگیری از تب کنگو