نقش نانوفناوری در صنعت غذا تبیین شدبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هرروزه نقش فناوری های پیشرفته در حوزه های مختلف از جمله صنایع پررنگ تر می شود و نانو فناوری به عنوان یکی از بخش های پیشتاز و پرکاربرد فناوری های راهبردی، - شناخت تاثیر نانوذره ها در صنعت غذا در قالب گزارشی با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گرفته است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هرروزه نقش فناوری های پیشرفته در حوزه های مختلف از جمله صنایع پررنگ تر می شود و نانو فناوری به عنوان یکی از بخش های پیشتاز و پرکاربرد فناوری های راهبردی، دامنه تاثیر خود را به حوزه های گوناگون افزایش می دهد که صنعت غذا با ظرفیت درآمدی بالا، جمعیت گسترده مخاطبان و تحول پذیری روزافزون، یکی از همین حوزه ها به شمار می رود. بر همین اساس، کارگروه ترویج در ستاد توسعه فناوری نانوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با انتشار گزارشی صنعتی از کاربرد های نانو فناوری در مواد غذایی، به افق های پیش روی صنایع غذایی نگاهی داشته است و میزان و چگونگی تاثیر مواد مبتنی بر نانوفناوری را در ابعاد گوناگون مورد بررسی و توجه قرار داده است. بررسی و شناخت اثر نانو مواد در صنعت غذا، یکی از نکته های مهمی است که در این گزارش به آن پرداخته شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |