ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به 61 هزار تن رسیدرییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به 61 هزار تن رسید. - به گزارش، سید محمد رضا سیدحسینی روز پنج شنبه در جریان سفر معاون وزیر و رییس سازمان شیلات کشور و افتتاح واحدهای مرغ تخم گذار در زاهدان گفت: در جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 57 واحد مرغداری شامل 50 واحد مرغداری گوشتی و 7 واحد مرغداری تخم گذار با سرمایه گذاری بیش از چهار هزارمیلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. وی ادامه داد: با افتتاح و شروع به فعالیت این طرح ها، شش هزار و 880 تن به تولید گوشت مرغ و دو هزار و 700 تن به تولید تخم مرغ در استان اضافه شده و ظرفیت نهایی گوشت مرغ استان به 61 هزارتن ارتقا یافت. رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با شروع تولید واحدهای فوق 80 درصد نیاز گوشت مرغ استان سیستان و بلوچستان تأمین خواهد شد. بنابراین گزارش، از ابتدای دولت سیزدهم که طرح توسعه واحدهای مرغداری در سیستان و بلوچستان آغاز شد ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ 30 درصد بوده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |