پیش بینی تولید 15 هزار تن خیار در آذربایجان غربی؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به آغاز برداشت خیار در استان گفت: 431 هکتار از مزارع استان به این محصول جالیزی اختصاص یافته است که پیش بینی می شود 15 هزار تن خیار از آن تولید و برداشت شود. علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح در آذربایجان غربی 35 تن در هکتار است و شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهیندژ دارای بیشترین سطح زیرکشت خیار در آذربایجان غربی هستند. دیانتی اظهارکرد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است. وی گفت: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن، کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و نوارتیپ برای آبیاری به کشاورزان توصیه می شود. دیانتی افزود: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، به طوریکه در هر هکتار 15 نفر روز کارگر مشارکت دارند. دیانتی افزود: بهتر است به منظور افزایش گل دهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد، ازکود های زیستی استفاده شود که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در م برچسب ها: آذربایجان غربی - آذربایجان - خیار - برداشت - معاون بهبود تولیدات گیاهی - استفاده - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |