تحقق امنیت غذایی پایدار در گرو توجه به تنوع زیستی/ردپای انسان در انقراض گونه هاعضو هیأت علمی پژوهشکده علوم محیطی با تاکید بر اینکه امنیت غذایی در کشور پایدار نیست و برای تحقق آن باید از لنز تنوع زیستی به آن نگاه شود، اظهار کرد: - عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم محیطی با تاکید بر اینکه امنیت غذایی در کشور پایدار نیست و برای تحقق آن باید از لنز تنوع زیستی به آن نگاه شود، اظهار کرد: این در حالی است که در دنیا روند تنوع زیستی از 1970 تا 2020 روند نزولی داشته است و اگر از هم اکنون تلاش حفاظتی برای تنوع زیستی اجرایی شود وضعیت مثبت می شود ولی به جایگاه اولیه نمی رسیم و نیاز است درکنار آن تولید و مصرف پایدار نیز داشته باشیم. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا دکتر سعید صوفی زاده عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی در نشست امنیت غذایی که در حاشیه هفدهمین کنگره ملی ژنتیک برگزار شد گفت: تنوع زیستی به تمامی اشکال حیات روی کره زمین و در یک سطح معین از یک قطره آب تا یک اکوسیستم اطلاق می شود و شامل 3 دسته تنوع گونه، تنوع ژنتیکی و تنوع اکوسیستم می شود. وی، گونه های مهاجم، آلودگی ها، بهره برداری بی رویه، تغییر کاربری را از عوامل مستقیم تهدید و جمعیت و رویکردهای حاکمیتی را از عوامل غیر مستقیم تهدید کننده تنوع زیستی ذکر کرد. صوفی زاده، تعداد گونه های زیستی شناسایی شده در دنیا را 2. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |