نوشیدن شیر با خطر ابتلا به سنگ کلیه ارتباط دارد؟تصور این که ارتباط مصرف زیاد کلیسم می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد، غلط رایج است. - جی پلاس ، غذا های غنی از کلسیم در رژیم غذایی، مانند شیر، ماست، پنیر، شیر غنی شده، لوبیا سفید، بادام و دانه چیا در واقع خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ کلسیم موجود در مواد غذایی قبل از رسیدن به کلیه ها به اگزالات متصل می شود و از ایجاد سنگ جلوگیری می کند. مشخص نیست که آیا مصرف کلسیم به شکل مکمل همان اثر مفید را خواهد داشت یا خیر. سنگ کلیه چیست؟ سنگ کلیه جسم سختی است که از کلسیم، اگزالات، اورات، سیستین، گزانتین و فسفات موجود در ادرار ساخته می شود. در بیشتر افراد، سایر مواد شیمیایی موجود در ادرار، تشکیل سنگ را متوقف می کنند یا مصرف مایعات موجب دفع مواد شیمیایی از کلیه می شود. اگر سنگی تشکیل شده و نتواند از طریق ادرار دفع شود، باعث ایجاد درد می شود. عوامل خطر برای ایجاد سنگ کلیه: سابقه خانوادگی سنگ کلیه مصرف ناکافی آب تحرک فیزیکی (ورزش) خیلی زیاد یا کم دریافت زیاد شکر یا نمک برای جلوگیری از ایجاد سنگ: به اندازه کافی آب بنوشید. مصرف میوه و سبزیجات خود را افزایش دهید. این باعث افزایش PH ادرار می شود و احتمال تشکیل سنگ را کاهش می دهد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |