برگزاری اولین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی کردی و ایرانی در مریواندبیر اولین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی کردی و ایرانی از برگزاری این جشنواره با حضور سه هزار نفر در شهرستان مریوان برگزار شد. - ایسنا/کردستان دبیر اولین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی کردی و ایرانی از برگزاری این جشنواره با حضور سه هزار نفر در شهرستان مریوان برگزار شد. احسان زارع زاده، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تنوع غذایی در کردستان اظهار کرد: متاسفانه دنیای مدرن باعث دوری مردم از غذاهای اصیل شده است. وی افزود: در ابتدای فراخوان جشنواره حدود200 نفر شرکت کردند که بعداز بررسی نوع غذا و تایید سنتی بودن آنها به 100 نفر رسید. دبیر اولین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی کردی و ایرانی بیان کرد: در نهایت 75نفر از شرکت کنندگان در این جشنواره منتخب و مورد داوری قرار گرفتند، که در آخر نفرات برتر معرفی و از آنها تجلیل به عمل آمد. گفتنی است، این جشنواره در تاریخ 26و27 اسفندماه در محل شهربازی دریاچه زریبار مریوان برگزار شد. لازم به ذکر است، همزمان با برگزاری جشنواره بزرگ آشپزی سنتی کوردی و ایرانی، نمایشگاه غذاهای سنتی برگزار و در همان محل این غذاهاپخت و عرضه شد. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |