مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اسفند 1401 ساعت 10:552023-03-09پزشكي

آنچه باید درباره حساسیت به لبنیات در نوزادان و شیرخواران بدانید‎‎


فوق تخصص اطفال کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: در حساسیت نوزاد به شیر، متداول ترین و اولین احتمال، حساسیت به پروتیین های گاوی است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه سلامت خبرگزاری فارس، امیرحسین حسینی با اشاره به اینکه حساسیت نوزادان به پروتیین شیر مسئله ای مشکل ساز است، اظهار کرد: این مسئله یکی از شایع ترین مواردی است که از ابتدای تولد بسیاری از  والدین با آن مواجه هستند.

وی با اشاره به این که خیلی از مادرانی که نوزاد را با شیر خود تغذیه می کنند پیش از بروز هر نشانه ای بسیاری از مواد غذایی را حذف می کنند، افزود: در ابتدای تولد این ذهنیت وجود دارد که باید لبنیات از سبد غذایی مادر حذف شود، این اقدام اشتباه منجر به  حذف مهمترین منابع غذایی می شود که ضرر آن متوجه مادر و نوزاد است.

به گفته حسینی شیرخواران در شش ماه اول تولد یا توسط شیر مادر و یا با فرمولا ها( شیرخشک) تغذیه می شوند؛ در دسته اول نیازی نیست به صورت خودسرانه هیچ منبع غذایی اصلی از رژیم غذایی مادر حذف شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: برخی از مواد غذایی مثل فست فودها و غذاهای حاوی افزودنی های صنعتی چون فاقد ارزش غذایی هستند، در سبد غذایی جایی ندارند و عملا حذف این مواد تاثیری هم در روند رشد نوزاد نخواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آنچه باید درباره حساسیت به لبنیات در نوزادان و شیرخواران بدانید‎‎

آنچه باید درباره حساسیت به لبنیات در نوزادان و شیرخواران بدانید‎‎