مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1402 ساعت 16:002023-06-10پزشكي

کاهش اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی به 2 درصد


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر فرامرز خداییان در همایش روز جهانی ایمنی غذا در سالن همایش های بیمارستان قلب شهید رجایی تهران، گفت: - فرامرز خداییان مدیرکل اداره فرآورده های آشامیدنی و غذایی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: اسید های چرب ترانس در موادغذایی از 40 درصد در دهه 80 به 2 درصد رسیده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر فرامرز خداییان در همایش روز جهانی ایمنی غذا در سالن همایش های بیمارستان قلب شهید رجایی تهران، گفت: ایمنی غذا بسیار مهم است، به نحوی که سالانه غذای ناایمن موجب مرگ و میر 250 هزار نفر در جهان می شود.

وی با اشاره به این که هر شب 820 میلیون نفر انسان در جهان گرسنه می خوابند، افزود: در سال 2050 جمعیت جهان بیش از 9 میلیارد نفر خواهد شد و به غذایی به اندازه 10 هزار سال قبل برای تامین این افراد نیاز داریم.

وی امنیت غذایی را چالش آینده جهان دانست و اظهار داشت: سال 2004 بیش از 160 کشور جهان مصوب کردند غذا کالا نیست و جزو حقوق مردم است.

مدیرکل اداره فرآورده های آشامیدنی و غذایی سازمان غذا و دارو گفت: یکی از ارکان حکمرانی خوب در جهان تامین غذاست.

امنیت غذا وابسته به ایمنی غذاست، لذا سازمان ملل روز هفتم ژوئن را روز ایمنی غذا اعلام کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی به 2 درصد

کاهش اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی به 2 درصد