مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 خرداد 1402 ساعت 05:452023-06-08پزشكي

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان آسم


متخصصان تاکید دارند که رعایت الگوی غذایی سالم شامل مصرف کافی و متعادل میوه و سبزی، ماهی و غذاهای دریایی و انواع روغن های گیاهی نیز نقش موثری در بهبود عملکرد ریوی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آسم دارد.

- متخصصان تاکید دارند که رعایت الگوی غذایی سالم شامل مصرف کافی و متعادل میوه و سبزی، ماهی و غذاهای دریایی و انواع روغن های گیاهی نیز نقش موثری در بهبود عملکرد ریوی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آسم دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، آسم بیماری التهابی مزمن و غیرواگیردار است که تحت تاثیر عوامل محیطی و ژنتیکی بروز می کند و در آن مجاری تنفسی در واکنش به محرک ها متورم و باریک می شوند و ممکن است حتی مخاط اضافی تولید کند.

این وضعیت می تواند تنفس را دشوار کرده و باعث سرفه، صدای خس خس هنگام تنفس و تنگی نفس شود.

علت اصلی این بیماری ناشناخته است و مطابق مطالعات، بروز این بیماری در دو دهه گذشته افزایش یافته است.

وجود سابقه آسم، اگزما و آلرژی غذایی در اعضای خانواده احتمال بروز آسم را در سایر اعضای خانواده افزایش می دهد.

مواجهه با برخی عوامل محیطی همچون دود سیگار، آلودگی هوا، آلرژن های استنشاقی نظیر گرده گل ها، کپک ها و قارچ ها، گرد و خاک، عوامل حساسیت زای حیوانات (پر، مو، پوست) و آلاینده های شیمیایی می تواند منجر به بروز آسم شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان آسم

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان آسم