شیر در لبه پرتگاه سبد غذاییتوزیع شیر در مدارس از اوایل دهه 80 آغاز شد و در سال 1396 با افزایش قیمت لبنیات قطع شد و اینگونه بود که با وجود تمام تلاش ها در یک دهه گذشته سرانه مصرف شیر دوباره کاهش یافت. - به گزارش، شیر و فرآورده های آن جز اساسی ترین مواد غذایی به شمار می روند که سرشار از انواع مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین ها است و کاهش سرانه مصرف این محصول لبنی به دلیل افزایش قیمت ها نگرانی هایی را در بحث مشکلات تغذیه ای در جامعه و تنگناهایی در مسیر تولید آن ایجاد کرده است. دهه 80 اوج تبلیغات مصرف شیر در ایران بود که از پیام های بازرگانی تلویزیونی و رادیویی گرفته تا توزیع آن در مدارس مردم را به افزایش مصرف این محصول لبنی تشویق می کرد. افزایش تولید شیر یکی از سیاست های برنامه ریزان و دولتمردان کشور است، به گونه ای که در برنامه های سوم و چهارم توسعه، انجام سرمایه گذاری در تولید و تبلیغات شیر و فرآورده های آن به منظور افزایش مصرف این محصول مورد تاکید بود. میزان مصرف توصیه شده شیر توسط سازمان بهداشت جهانی 160 کیلوگرم به ازای هر فرد بالغ در سال اعلام شده و این در حالی است که به گفته محمدرضا بنی طبا، سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی کشور سرانه مصرف شیر در ایران 70 کیلوگرم است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |