تولید عصاره و کمپوست قارچ برای اولین بار توسط جوان خلاق لرستانیخبرگزاری فارس لرستان- نسرین صفربیرانوند، صادقی متولد 1373 ساکن تهران و اصالتا لرستانی است، تمایل دارد که در سرزمین پدری خود کاری انجام دهد، به همین دلیل فعالیت خود را در حوزه قارچ در استان شروع کرد. او دارای مدرک کارشناسی مکانیک سیالات است، اما علاقه به کشاورزی باعث شد که به پرورش قارچ روی آورد و تحقیقات و پژوهش هایی را در این زمینه انجام دهد. علاقه به کشاورزی من را به دنیای قارچ کشاند از کودکی به دلیل فعالیت پدر بزرگم در حوزه کشاورزی، به کار و فعالیت کشاورزی علاقه مند بودم، اما به صورت جدی و با خواندن یک مقاله در خصوص دنیای قارچ ها قدم در این راه گذاشتم. سال 96 به خاطر تسلط نسبی که به زبان انگلیسی داشتم شروع به خواندن مقالات و کتاب های خارجی و کتاب های فارسی در حوزه قارچ کردم. من که در یک شرکت مهندسی مشغول فعالیت بودم ، با صرف بخشی از درآمد حاصل از کار خود سال 97، یک آزمایشگاه خانگی در حوزه قارچ را دایر و تمام اطلاعاتی که در خصوص قارچ کسب کرده بودم، پیاده کردم. با کمک یکی از دوستانم یک سری اسپور قارچ را از جنگل های کشور جمع آوری و تعدادی را هم از خارج خریداری و آنها را بومی کردم که در لرستان جواب بدهد و به مرحله تجاری برسد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |