روند نزولی مصرف لبنیات در خانواده های ایرانیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روشنک روستایی متخصص تغذیه و دانشجوی دکترای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: روز جهانی شیر در سال 2001، - یک متخصص تغذیه، به تشریح علل کاهش مصرف شیر و لبنیات در جامعه پرداخت. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روشنک روستایی متخصص تغذیه و دانشجوی دکترای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: روز جهانی شیر در سال 2001، از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد به منظور شناخت اهمیت شیر به عنوان یک غذای جهانی و گرامیداشت بخش لبنیات تعیین شده است. شیر و لبنیات از دیرباز بخشی از فرهنگ غذایی کشور های مختلف از جمله ایران بوده است. اما در دهه گذشته مصرف لبنیات در خانوار های ایرانی روند نزولی داشته است، به طوری که در چند سال گذشته مصرف لبنیات در ایران به مقادیر مصرف دهه 70 و حتی کمتر از آن رسیده است. وی افزود: این مسئله در کنار افت کلی کیفیت رژیم غذایی جامعه در سال های اخیر نگرانی های جدی در زمینه تأمین و حفظ سلامت عمومی ایجاد کرده است. به ویژه در شرایطی که در سال هایی نه چندان دور سالمندان بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل خواهند داد. غفلت از بهبود وضعیت تغذیه و پیشگیری از بروز بیماری های غیرواگیر در اثر تغذیه نامناسب، هزینه های هنگفت بهداشتی و درمانی برای جامعه به بار خواهد آورد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |