این معجون طلایی، ساده اما همه فن حریف است!محبوبیت غذاها هم برای خودش حساب و کتابی دارد. اگر منصفانه نگاه کنیم بعضی غذاها همه فن حریفند! مثل پیشنهاد امروز سرآشپز؛ «کوکو سیب زمینی!». - گروه زندگی ـ هانیه ناصری: محبوبیت غذاها هم برای خودش حساب و کتابی دارد. بی جهت یکی اول و دیگری چندم نمی شوند. طعم و مزه و رنگ و لعاب یک طرف، سرعت پخت و جا افتادن هم که حکم تعیین کننده دارد. ولی اگر منصفانه نگاه کنیم بعضی غذاها همه فن حریفند! به اصطلاح خودمانی مثل آچار فرانسه می مانند. همه جا و همه وقت دست به سینه، آماده خدمتند. مثل پیشنهاد امروز سر آشپز؛ کوکوسیب زمینی! هم ناهار پر و پیمان و مفصل است و هم شام سبک و شکم سیر کن! هم لقمه زنگ تفریح بچه مدرسه ای ها و هم نیم چاشت محل کار و جمع همکاران. خلاصه یک تنه کلی کار راه انداز است و پای سفره های ایرانی کولاک می کند. اما ذکر یک نکته که تأییدی باشد بر ارج و قرب این غذای بی ریا؛ معجونی که با تمام سادگی همچون کباب و مرغ ومسما می تواند سفره های شاهانه را زینت دهد! جالب است بدانید میرزا علی اکبر خان کاشانی ، آشپز مخصوص دربار قاجاریه در یکی از معدود کتاب های آشپزی به جا مانده از این دوره شرحی بر جناب کوکو نوشته است و آن را رنگ دهنده و زینت سفره شاهانه معرفی می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |