مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 خرداد 1402 ساعت 09:202023-06-02اقتصادي

خطر گرم کردن مجدد برنج چیست؟


برنج می تواند شرایط ایده آلی را برای رشد باکتری های بالقوه خطرناک ایجاد کند و همین امر بر اهمیت نحوه نگهداری آن می افزاید.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از یو اس تودی، در برنج نپخته معمولا باسیلوس سرئوس همراه با سایر باکتری ها یافت می شود.

پختن برنج به تنهایی برای از بین بردن آن کافی نیست، زیرا این باکتری با ایجاد هاگ هایی گرما را تحمل می کنند.

برنج پس از پختن در دمای اتاق می تواند حاوی باکتری های مختلفی باشد که تکثیر می شوند و سموم مضر را آزاد می کنند.

این گاهی اوقات منجر به مسمومیت غذایی با این باکتری می شود.

بسته به نحوه تهیه، پخت و نگهداری برنج پس از پختن، می توانید از این امر اجتناب کنید.

تهیه و نگهداری برنج شستن برنج  باعث خلاص شدن از شر این باکتری نمی شود.

پس از پخته شدن، برنج را باید فوراً به صورت پخته یا سرد شده سرو کنید و در ظرفی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

برنج پخته شده را بیش از یک ساعت بیرون نگذارید.

چگونه برنج را گرم می کنید؟ برنج باقیمانده را می توان هنگام گرم کردن مجدد در مایکروویو گرم، سرخ یا بخار پز کرد.

با این حال، این تنها در صورتی بی خطر است که برنج پخته شده به درستی در یخچال نگهداری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر گرم کردن مجدد برنج چیست؟

خطر گرم کردن مجدد برنج چیست؟