گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پختزمانی که گوشت یا مرغ برای یخ زدایی در دمای اتاق می گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه انجماد باعث می شود باکتری ها، مخمرها، کپک ها و سایر میکروب های گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروب ها می توانند مجدداً فعال و تکثیر شوند. وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می توان مستقیماً برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر، گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی کند ولی باید زمان پخت را تا 50 درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم. اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می کنید، در قطعات کوچک تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید. عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتی گراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام پز یا در مایکروویو پخت چراکه این روش ها باعث می شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند. وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن ترین روش است، گفت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی م برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |