تدوین استاندارد 9 رشته صنایع دستی کرمانشاهمعاون استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد استان کرمانشاه از تدوین استاندارد 9 رشته صنایع دستی و دو سوعات کرمانشاه خبرداد. - ایسنا/کرمانشاه معاون استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد استان کرمانشاه از تدوین استاندارد 9 رشته صنایع دستی و دو سوعات کرمانشاه خبرداد. ژیلا دارابی، امروز(17 خرداد) در اولین نشست تخصصی زنجیره ارزش گلیم، بااشاره به اهمیت استانداردسازی در افزایش کیفیت محصولات، اظهار کرد: استاندارد اجباری تنها برای محصولاتی انجام می گیرد که به صورت صنعتی تولید می شوند و سایر محصولات می توانند به صورت اختیاری استاندارد شوند. وی با بیان اینکه صنایع دستی از جمله محصولاتی است که می تواند به صورت اختیاری استاندارد شود، افزود: از آنجایی که اغلب محصولات صنایع دستی در محیط های کارگاهی تولید می شوند، برای همین استاندارد اجباری شامل آنها نمی شود. معاون اداره کل استاندارد کرمانشاه تصریح کرد: معتقدیم در همه مسائل باید در مسیر استانداردسازی قرار بگیریم، چراکه استاندارد باعث خواهد شد تا محصولاتی یکنواخت و با کیفیت بهتری تولید شود و در نهایت رضایت مشتریان و پایداری در بازار را به دنبال خواهد داشت. وی از شروع تدوین استاندارد تعدادی از محصولات صنایع دستی استان از حدود یک دهه پیش یاد کرد و گفت: از آن زمان تاکنون توا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |