خواص برگ انگور که تا به حال نمی دانستیدزمانی که صحبت از فواید برگ انگور به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن می رسد خاصیت جلوگیری از کم خونی است. زیرا همانطور که اشاره شد این محصول طبیعی سرشار از آهن است. - جی پلاس ، سلامت نیوز نوشت: برگ انگور که در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، به صورت تازه از درخت انگور چیده و با مخلوطی از گوشت، برنج و انواع ادویه ها پر می شود. ترکیب حاصل در نهایت آب پز یا بخار پز شده و بدین ترتیب برگ انگور پر شده به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا در نقاط مختلف سرو می شود. برگ های انگور متوسط تا بزرگ، قلبی شکل و دارای لبه های متعدد هستند. برگها ظاهری صاف دارند و در الگویی متناوب با لبه های دندانه دار و نوک تیز در هر لوب رشد می کنند. صدها سال است که از برگ انگور برای تهیه غذاهای مدیترانه ای استفاده می شود و مشخص شده که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی متنوع است. برای نمونه برگ انگور قرمز به بهبود شرایط مرتبط با گردش خون ضعیف مانند واریس و علائم مربوط به آن کمک می کند. همچنین برای درمان اسهال، سندرم خستگی مزمن، خونریزی، اسهال و تسکین زخم نیز کاربرد دارد. محتوای تغذیه ای برگ انگور برگ های انگور حاوی مقدار زیادی آهن هستند که نقش مهمی در تشکیل هموگلوبین در گلبول های قرمز خون دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |