مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 خرداد 1402 ساعت 08:202023-06-05پزشكي

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم


خوردن پیتزا را همه دوست دارند، حتی متخصص تغذیه هم شاید پیتزا بخورد؛ اما خیلی کم، چون می داند این غذای آماده چگونه تهیه می شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست.

برای اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوع تر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه می کنند.

این مواد با اینکه سبب کاهش فعالیت باکتری ها در گوشت های فرآورده شده می شوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل می شود.

نیتریت هم پس از ترکیب شدن با آمین های ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید می کند که ماده ای خطرناک و سرطان زا است.

همچنین، وجود چربی های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها را افزایش می دهد.

از سوی دیگر، پنیر پیتزا نیز دارای کالری فراوانی است که باعث افزایش حجم زیادی از کالری در بدن می شود.

نکته مهم تر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم می تواند باعث افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، می تواند ما را درگیر سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و…، کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم