مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1402 ساعت 12:152023-06-10پزشكي

40 درصد کودکان زیر 5 سال توسط غذا بیمار می شوند


مدیرکل اداره فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت ایمنی غذا و سلامت انسان ها تاکید کرد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، فرامرز خداییان چگنی، در همایش روز جهانی ایمنی غذایی، گفت: روزانه 820 میلیون نفر در جهان با گرسنگی به خواب می روند.

بیش از یک میلیارد نفر کمبود ویتامین D و بیش از 4 میلیارد نفر کمبود آهن دارند.

حدود 22 درصد از کودکان زیر 5 سال به دلیل فقر غذایی دچار کوتاه قدی هستند.

وی افزود: تخمین زده می شود در سال 2050 میلادی جمعیت جهان به بیش از 9 میلیارد نفر می رسد و اگر بخواهیم غذای 50 سال آینده را تأمین کنیم بایستی غذایی به اندازه 10 هزار سال قبل تولید کنیم و این نشان می دهد که در عصر جدید، چالش جدی برای تأمین و امنیت غذایی داریم.

امنیت غذایی در ارزش های بنیادی ما جایگاه ویژه دارد و سازمان ملل متحد هم سال 2004 در بیش از 160 کشور اعلام کرد که غذا دیگر کالا نیست، بلکه حقوق است.

امنیت غذایی یعنی غذا به اندازه کافی در دسترس، ایمن و مغذی باشد.

یکی از ارکان یک حکمرانی خوب در کشورها تأمین غذا است.

یکی از ارکان اساسی امنیت غذا، ایمنی غذا است که اگر ایمن نباشد ما ایمن زندگی نمی کنیم.

مدیرکل اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ایمنی غذا در سلامت نقش دارد و باید سلامت آن تأمین شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 درصد کودکان زیر 5 سال توسط غذا بیمار می شوند

40 درصد کودکان زیر 5 سال توسط غذا بیمار می شوند