استانداردهای غذایی و ماجرای روغن های وارداتی که اجازه مصرف نگرفتمعاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به استانداردهای سلامت مواد غذایی و نظارت ها در این حوزه، گفت: مدتی قبل با کمبود روغن خوراکی مواجه شدیم و در همان حین دو کشتی روغن وارد کشور شد و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت اما اجازه مصرف نگرفت؛ - معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به استانداردهای سلامت مواد غذایی و نظارت ها در این حوزه، گفت: مدتی قبل با کمبود روغن خوراکی مواجه شدیم و در همان حین دو کشتی روغن وارد کشور شد و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت اما اجازه مصرف نگرفت؛ این علی رغم تمام فشارهای جامعه بود و این مثال نشان دهنده اهمیت موضوع سلامت است که حتی اندکی از استانداردهای خود پایین نیامدیم. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر حسین فرشیدی در همایش روز جهانی ایمنی غذایی، گفت: امنیت در تولید مواد غذایی سالم، موضوع مهم جهان امروز است تا تبدیل به آورده ای برای بشریت شود که نگرانی از تولید و مصرف وجود نداشته باشد تا به این ترتیب محصولات غذایی هم کافی و هم سالم باشند. در جهان امروز غذا بخش جدایی ناپذیر در تمام چالش ها است. وی افزود: کشورهای مختلف استراتژی های گوناگونی برای تامین غذا دارند. غذا یکی از عومل اثرگذار در سلامت و بروز بیماری ها است که حتی می تواند به مدیریت شرایط در سال های آتی منجر شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |