مقصر اصلی از دست رفتن 34 درصد تولیدات کشاورزی و دامیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد اعلام کرده که خشکسالی بزرگترین عامل از دست رفتن مواد غذایی در کشور های توسعه یافته و کمتر توسعه یافته است. - سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد اعلام کرد: رد پایی از خشکسالی در از بین رفتن 34 درصد تولید محصولات کشاورزی و دامی وجود دارد که از سال 2008 تا 2018 به ارزش 37 میلیارد دلار غذا از بین رفته است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد اعلام کرده که خشکسالی بزرگترین عامل از دست رفتن مواد غذایی در کشور های توسعه یافته و کمتر توسعه یافته است. این گزارش می نویسد که خشکسالی بیشترین تاثیر منفی را روی بخش کشاورزی می گذارد به طوری که این پدیده مهمترین عامل در تخریب سرزمین محسوب می شود که این روز ها تحت عنوان پدیده بیابانزایی به حساب می آید. بر اساس این گزارش، در از بین رفتن 34 درصد تولید محصولات کشاورزی و دامی رد پایی از خشکسالی وجود دارد که از سال 2008 تا 2018 به ارزش 37 میلیارد دلار از بین رفته است. 82 درصد تاثیر خشکسالی روی بخش کشاورزی است، و امروزه خشکسالی بزرگترین چالش در تامین امنیت غذای جهان به حساب می آید. تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین هم تاثیرات منفی خشکسالی را بیشتر کرده و بسیاری از کشور ها که پیش از این از بارندگی مناس برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |