مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1402 ساعت 08:502023-06-10پزشكي

مضرات جوشاندن شیر که نمی دانستید


یک متخصص تغذیه، در خصوص مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.

- جی پلاس ، گلبن سهراب گفت: جوشاندن شیر فله ای باعث می شود مقدار زیادی پروتیین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود.

همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین های شیر می شود.

مهر نوشت؛ وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث می شود میکروب های بیماری زا از بین بروند.

در حالی که در شیر فله ای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه 8 گرم پروتیین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث می شود پروتیین آن از بین برود.

این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مضرات جوشاندن شیر که نمی دانستید

مضرات جوشاندن شیر که نمی دانستید