سال گذشته 4000 نفر در کشور به دلیل مصرف مواد غذایی بیمار شدندمعاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی، به آمار بیماران ناشی از غذا در کشور اشاره کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، حسین فرشیدی، در همایش روز جهانی ایمنی غذایی، گفت: امنیت در تولید مواد غذایی سالم، موضوع مهم جهان امروز است. وی با عنوان این مطلب که کشورهای مختلف استراتژی های گوناگونی برای تأمین غذا دارند، افزود: متأسفانه ما ذائقه غذایی افراد را تغییر دادیم؛ یعنی وقتی افراد از روستا به شهر آمدند با توجه به افزایش سرعت زندگی، سبک زندگی و ذائقه آنها هم به سمت غذاهای پر قند و نمک تغییر کرد. ایجاد تغییر درست ذائقه وظیفه ما است . فرشیدی گفت: اگر میزان نمک مصرفی خود را 25 درصد کاهش دهیم آثار دراز مدت آن در کاهش بیماری ها عیان خواهد شد. فشارخون بالا مادر تمام امراض است و باید در سیر تولید و مصرف غذا، این موضوع در نظر گرفته شود. وی تاکید کرد: مواد غذایی حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها یا مواد شیمیایی مضر باعث ایجاد بیش از 200 بیماری از اسهال گرفته تا سرطان ها می شود. تقریباً یک نفر از هر 10 نفر در جهان پس از خوردن غذای آلوده بیمار می شوند. فرشیدی ادامه داد: در ایران موارد مصرف غذایی که سبب بروز بیماری و مراجعه به بیمارستان ها شده باشد در سال قبل نزدیک به 4000 مورد بوده است که 3700 مورد آن مرتبط با آب و غذا بوده و برخ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |