نکاتی طلایی در تغذیه بیماران دیابتیرییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش و تاثیر تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت به بیان توصیه های کاربردی درخصوص تغذیه در بیماران دیابتی پرداخت. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، فرشته فزونی، گفت: تغییر الگوی غذایی مردم و مصرف بی رویه فست فودها، نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی، غذاهای چرب و سرخ شده، مواد قندی و شیرین و کاهش مصرف میوه و سبزی ها و عدم فعالیت بدنی کافی از عوامل موثر در بروز اضافه وزن، چاقی و دیابت در کشور است. وی خاطرنشان کرد: تنظیم برنامه غذایی مناسب در مبتلایان به بیماری دیابت و تنظیم زمان صرف وعده های اصلی غذا و میان وعده ها با هدف کنترل وزن، قند، چربی و فشارخون صورت می گیرد. به گفته فزونی، با رعایت یک رژیم غذایی مناسب در کنار درمان دارویی و کنترل قند خون می توان عوارض مزمن ناشی از بیماری دیابت نظیر نارسایی کلیوی، فشارخون بالا و بیماری های قلبی عروقی را کاهش داد. وی تاکید کرد: رژیم غذایی بیماران دیابتی ضمن این که حاوی انرژی کافی برای انجام فعالیت های روزمره است باید به کنترل وزن بدن فرد نیز کمک کند. همچنین باید پروتیین کافی و ریزمغذی های مورد نیاز از جمله ویتامین های گروه B را نیز تامین کند که نقش مهمی در کنترل اختلالات عصبی دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |