راه اندازی شهرک فرآوری سیر در شهر تیمورلورییسی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از راه اندازی شهرک فرآوری سیر در شهر تیمورلو خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، اکبر فتحی امروز شنبه در پنجمین جشنواره سیر تیمورلو - قراغیل که در سالن ورزشی شهدای تیمورلو برگزار شد، گفت: سطح زیر کشت محصول سیر استان حدود 820 هکتار بوده و سالانه 24 هزار تن محصول از این اراضی برداشت می شود. جایگاه استان از لحاظ سطح زیر کشت سیر در کشور رتبه ششم و از لحاظ میزان تولید نیز رتبه چهارم را دارا است. وی با اشاره به ویژگی های محصول سیر، افزود: سیر، محصولی است که مقاومتش نسبت به ناملایمات محیطی زیاد بوده و آب کمتری نسبت به سایر محصولات سبزی و صیفی لازم دارد. این محصول کشت پاییزه دارد و به علت زودرس بودن آن در خردادماه قابل برداشت است. وی افزود: عمده محصول تولیدی سیر استان در خود استان یا استان های همجوار مصرف شده و در مواقعی مقصد مصرف آن عراق است. سیر ارقامی داشته و در استان ما نیز ارقام سیر محلی، صورتی، قرمز، سفید و رقم آذر کشت می شود ولی بیش از 80 درصد اراضی به زیرکشت سیر صورتی می رود. فتحی خاطرنشان کرد: عمده مشکل موجود در مورد محصول، عدم وجود واحدهای سیر خشک کنی و ماشین آلات بسته بندی در شهرستان های تولید کننده است؛ عمده مشکل دیگر این بخش، عدم مکانیزه شدن و استفاده از ادوات کشاورزی است چرا که در تیمور برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |