5 خوراکی که نباید در سرخ کن بدون روغن بپزیدسرخ کن های هوا علاوه بر نتایج سریع تر، به گونه ای طراحی شده اند که جایگزین سالم تری برای سرخ کن های معمولی باشند. - جی پلاس ، سرخ کن های هوا به دلیل راحتی و سهولت در تهیه طیف گسترده ای از وعده های غذایی سریع محبوبیت زیادی به دست آورده اند. کارشناسان آشپزی استفاده از سرخ کن هوا را برای تهیه غذای منجمد، پخت کلوچه و حتی گوشت سرخ شده توصیه می کنند. فرادید نوشت؛ برای افراد ناآشنا، سرخ کن بادی در واقع سرخ کن نیست، بلکه بیشتر شبیه یک مایکروو روی صفحه است که از کمی روغن استفاده می کند. این دستگاه هوای گرم را با استفاده از یک فن داخلی برای زمان های پخت سریع تر از اکثر مایکروو معمولی یا خانگی به گردش در می آورد. سرخ کن های هوا علاوه بر نتایج سریع تر، به گونه ای طراحی شده اند که جایگزین سالم تری برای سرخ کن های معمولی باشند. فواید سرخ کن هوا برای سلامتی نتیجه کاهش ترکیبات مضری است که سرخ کن های معمولی هنگام گرم کردن روغن تا دمای بالا تولید می کنند. در حقیقت، در صورت سوختن مواد غذایی، ترکیبات حذف شده ممکن است با مواد شیمیایی مضر دیگری جایگزین شوند. با این حال، کاهش روغن سنگین به طور کلی، افراد را در مسیر تغذیه سالم تر قرار می دهد. متخصصان تشخیص داده اند که اکثر مردم هنگام استفاده از سرخ کن های هوا، کالری دریافتی خود را به طور متوسط بین 70 تا 8 برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |