در زمان گرمازدگی چه بخوریم؟در هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفی جات مانند خیار، هندوانه، طالبی جایگزین الکترولیت ها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آن ها بسیار توصیه می شود. - ایسنا/زنجان کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: در هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفی جات مانند خیار، هندوانه، طالبی جایگزین الکترولیت ها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آن ها بسیار توصیه می شود. سیده راضیه موسوی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به مصرف آب روزانه 8 تا 12 لیوان، اظهار کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف آب باید افزایش پیدا کند؛ به طوری که هر نیم الی یک ساعت، یک لیوان آب و در روز 16 لیوان آب باید نوشیده شود. وی با اشاره به خوردن سبزیجاتی همچون نخودفرنگی، گوجه فرنگی، اسفناج، فلفل سبز، کاهو، هویج، کرفس و خیار، بیان کرد: افرادی که کم آب می نوشند، غذاهای چرب، تند، شور و پرادویه استفاده می کنند و سپس در معرض هوای گرم قرار می گیرند و زمینه گرمازدگی را برای خود فراهم می کنند. موسوی خوردن هندوانه، لیموترش، توت فرنگی، هلو، طالبی و . را توصیه و اذعان کرد: حتما آب یا نوشیدنی های حاوی الکترولیت مصرف کنید. همچنین مصرف خاکشیر، آب زرشک و شربت سکنجبین در فصل تابستان توصیه می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |